juni 09, 2021 2 minuter att läsa

Summering

Pris: 750 kr för helg (fre-sön) eller 1.500 kr för vecka (mån-sön). Extra dag 350 kr.

Extra starkt och rymligt tunneltält för fyra personer. Fungerar för avancerade turer, året runt. Hög komfort med två absider, högt i tak och många smarta funktioner. Packstorlek 25x47 cm. Vikt 6000 g.

keb endurance 4 bild 1keb endurance 4 bild 2 Detaljerna

Extra starkt och tryggt tunneltält för alla säsonger. Optimerat för utsatta förhållanden och tuff terräng men det funkar naturligtvis även utmärkt för enklare förhållanden.

Full höjd i hela innertältet och den stora huvudabsiden gör tältlivet bekvämt. Alla material och detaljer är noggrant utvalda för pålitlighet och hanterbarhet även vid svåra väderförhållanden och kyla. Så är till exempel justeringar och dragkedjedragare dimensionerade för att kunna hanteras med vinterhandskar, tältlinorna med invävd reflextråd är extra kraftiga och har dubbla justeringar, och marköglorna stora nog för att förankras med skidor eller stavar när du tältar på snö.

Tältspikarna är också extra långa och breda för bästa fäste i besvärlig terräng. Reflexer vid ventiler och dörrar gör det enklare att hitta tillbaka till tältet. Ytter- och innertält sitter ihop så innertältet skyddas från väta under uppslagningen. Bågkanalerna är färgkodade för smidig hantering.

Den extra stora absiden har gott om plats för utrustning, matlagning och andra bestyr. Två ingångar gör det lätt att ta sig in och ut och ger möjlighet att använda läsidans dörr i hårt väder. En extra absid i fotänden av tältet ger ytterligare en ingång samt plats för utrustning. Inuti är tältet rymligt med generös sitthöjd. Torklina i huvudabsid och innertält samt flera nätfickor som håller ordning på småprylar.

Stora, högt placerade ventiler ger utmärkt luftflöde och minimerar kondens. Alla öppningar har finmaskigt myggnät och kan täckas med tältväv på utsidan om tältet används i snö eller sand. I varmt väder kan dörrarna fästas i halvöppet läge – dragkedjorna har en självlåsningsfunktion som inte pressas upp av en plötslig kastby – för extra ventilation utan att regn tränger in i innertältet.

Myggnät i yttertältsdörrarna håller merparten av insekterna borta från absiden, praktiskt vid matlagning eller om en fyrbent vän vistas där. Yttertältet är sytt i Fjällrävens nya, högpresterande TripleRip nylonvävar. Dess innovativa konstruktion kombinerar två vävtjocklekar för optimerad styrka i förhållande till vikt; 40 denier upptill med 70 deniers förstärkningar nertill där slitaget från terrängen är som högst. Precis som alla Fjällrävens tält är Keb Endurance 4 tillverkat helt utan PVC-plast och giftiga flamskyddsmedel, och impregneringen är fluorkarbonfri.Även i Uthyrning tält

Tält | Abisko Endurance 3 - Fjällräven
Tält | Abisko Endurance 3 - Fjällräven

juni 09, 2021 2 minuter att läsa

Läs mer
Tält | Abisko Endurance 2 - Fjällräven
Tält | Abisko Endurance 2 - Fjällräven

juni 09, 2021 2 minuter att läsa

Läs mer
Tält | Keb Dome 2 - Fjällräven
Tält | Keb Dome 2 - Fjällräven

juni 09, 2021 2 minuter att läsa

Läs mer