mars 17, 2019 2 minuter att läsa

Vi tar det direkt. Det är förhållandevis dyra produkter som finns i Vindpinads sortiment. 

Därtill är vi restriktiva med reor. Av flera skäl är vi nämligen motståndare till ”höghastighetskonsumtion”. Högt pris men ändå prisvärt är vår parroll. 

Så varför ändå välja Vindpinad?

Istället för lägsta möjliga pris fokuserar vi på ett noggrant utvalt sortiment av högkvalitativa produkter som förtjänar sitt relativt höga pris. Du kan läsa mer om hur vårt sortiment mejslas fram på vår sida om Hållbarhetspoängen som du når genom att KLICKA HÄR.

Ofta kan produkterna vi säljer användas till flera olika typer av aktiviteter och under lång tid. Vi vill att produkter ni köper hos oss ska vara så värdefulla för er att de används tills de har slitits ut. Genom hög kvalité från start och ditt sätt att underhålla produkterna ska det förhoppningsvis ta lång tid.

Vår grundinställning är att priset per användningstillfälle är en relevant parameter att fundera på. Det möjliga andrahandsvärdet är en annan. Priset vid inköpstillfället blir då något mindre viktigt. 

Plagg med tydliga drag av säsongsmode kommer ni sällan hitta hos oss. Som en konsekvens kommer vi inte behöva rea ut vårkollektionen för att plats behöver skapas åt sommarens plagg. Istället ser vi mycket positivt på produkter som kan säljas över flera säsonger. Det är där vi fokuserar våra inköp.   

Det noggranna arbetet som vi gör när vi väljer ut och utvärderar produkter och varumärken är tidskrävande. Förhoppningen är att ansträngningen skapar ett tydligt mervärde och att du som kund eller besökare ska känna dig trygg med de produkter och varumärken som finns i vårt sortiment. Priset till trots.

Vill ni höra mer om hur vi tänker är det bara att höra av sig. Öppenhet och transparens är centrala begrepp för Vindpinad och det gäller även detta område. 

Läs också gärna vår Köpinformation om du är intresserad av detaljerna. Även i Om Vindpinad

Om Vindpinad

januari 21, 2024 2 minuter att läsa

Läs mer
Integritetspolicy

mars 17, 2019 5 minuter att läsa

Läs mer
Köpinformation

mars 17, 2019 6 minuter att läsa

Läs mer