Rörelsen - vårt kooperativ

Rörelsen är platsen där kunder, representanter från varumärken, besökare och andra flanörer hålls informerade om vad som händer hos Vindpinad. Vi tänker också att Rörelsen med tiden ska utvecklas till ett forum för ömsesidigt utbyte av kunskaper och erfarenheter. Goda idéer ska spridas och användas oavsett vem som kommit på dem. Når vi dit kommer Rörelsen bli lite som ett gammalt hederligt kooperativ. Något som drivs och utvecklas av de som har "hakat på". Vindpinad tar rollen som initial organisatör och sedan får vi se hur det utvecklar sig. 

I första skedet kommer Vindpinad använda Rörelsen för att kommunicera ut diverse nyheter. Vår förhoppning är att nyheterna kommer vara relevanta för så många som möjligt av de som har hakat på. Skulle så inte vara fallet får ni mer än gärna höra av er. Vi är nämligen väldigt mån om att både Vindpinad och Rörelsen utvecklas till något som är så bra som möjligt för så många som möjligt. Inom ramarna för våra grundläggande värderingar förstås. 

Vad tror vi? Låter detta vettigt? Haka på i så fall så gör vi något riktigt bra ihop.

Enklaste sättet är att klicka på den bruna listen som ligger längst ner till vänster på alla sidor hos Vindpinad. Där anger du din e-postadress och sedan är vi igång. Funkar inte det så skicka ett mail till info@vindpinad.se så löser vi det manuellt.