maj 07, 2024 1 minuter att läsa

Från Icebug, våra vänner i Jonsered, erbjuder vi två populära och mångsidiga modeller av sneakers, Eli och Aura ReWool. De båda modellerna kombinerar funktioner för vardaglig användning med hållbarhet och snyggt utseende på ett imponerande sätt. Detta i kombination med sulornas greppgummi RB9X, vilket högst påtagligt minskar risken för ovälkomna fall.

Eli är en slitstark och bekväm sneaker som är perfekt för stadspromenader, lätta vardagsäventyr eller båtutflykter. Med sin elastiska och luftiga ovandel av 100% återvunnen och bluesign®-certifierad polyester samt den lätta mellansulan känns Eli som en sandal men med funktioner som en ordentlig sneaker. Om/när det behövs kan Eli tvättas i maskin. Eli finns i färgerna Olive, Blackoch PearlWhite

Aura ReWool har en ovandel tillverkad av 50% återvunnen ull som blandats med 50% återvunnen polyester. På så vis får du en sko med ullens alla goda egenskaper samtidigt som polyestern skapar slitstyrka. Mer miljövänligt och ett fantastiskt klimat för dina fötter. Jämfört med Eli så har Aura ReWool en mer dämpad sula. Aura ReWool finns i färgerna MelangeGrey och WhiteSand

 

Oavsett om du väljer Eli eller Aura ReWool får du kvalitetsskor från Icebug som passar både till vardags, enklare utflykter, arbete och en hel del andra tillfällen.

Upptäck Icebugs Eli och Aura ReWool för sneakers där man varken kompromissat med hållbarhet, mångsidighet eller utseende.