mars 31, 2021 2 minuter att läsa

Vi kan inte skapa dina minnen. Men vi kan hjälpa dig på dina äventyr. Äventyr som i sin tur skapar minnen som varar för alltid. Ungefär så beskriver Klättermusen sin kollektion för vår/sommar 2021. En kollektion av högkvalitativa och tidlösa produkter med en väldigt tydlig avsändare.
Produkter från Klättermusen känner man igen på långt avstånd. Men det är först när man bekantat sig med de ytterst smarta och slittåliga detaljerna som man förstår vad det handlar om på riktigt.
Made To Last
Hela kollektionen når du genom att KLICKA HÄR och nedan har vi valt ut ett axplock av produkter för att ge en introduktion till sortiment. 

 

Asynja-serien

Vattentäta jackor och byxor i Klättermusens eget material - 3L Cutan®. Det primära tyget består av 100% återvunnen, stretchig och slittålig polyamid. Förstärkningar av 85% återvunnen polyamid och 15% elastan.  Skalplagg som är perfekta följeslagare på äventyr i vildmarken men också vid regniga förhållanden i vilken stad som helst.

Mängder av smarta detaljer där huvans design, fickornas placering och vikten i förhållande till tåligheten är några av favoriterna.

Asynja Jacka Herr, Asynja Jacka Dam

Asynja Byxa Herr, Asynja Byxa Dam

Brimer Backpack 32L

Brimer 32L är en lätt men samtidigt robust ryggsäck för dagsturer eller kortare vandringar med övernattning. Bärfunktionen är ergonomisk och utformad för att ge full support även när man bär lite tyngre. Axelband och avbärarbältet är konstruerade med inbyggd ventilation för bästa komfort även vid högre aktivitetsnivå.

Huvudmaterial helt av återvunnen polyamid och förstärkningar med inblandning av Kevlar®. Anpassningsbar rygglängd. Väger knappt 900 g.

Brimer Backpack 32L

Fafne kortärmade T-shirts

Fafne är en serie tekniska t-shirts som exempelvis passar mycket bra för aktiviteter med högsta intensitet. Samtidigt är de snygga nog för vilket t-shirt-tillfälle som helst. Axelsömmarna är förskjutna för att förhindra onödigt skav och tryck när t-shirten används tillsammans med ryggsäck. 

Tyget är stickat i Litauen där även slutlig sömnad har ägt rum. Materialet är en blandning av 56% Tencel®, 38% ekologisk mulesingfri merinoull och 6% elastan.

Fafne t-shirt Dam blå, Fafne t-shirt Dam grå

Fafne t-shirt Herr blå

Recycling Bag 2.0

Återanvändbar väska/påse för skräp och återvinning. Lite som en portabel återvinningsstation med fyra fack. Så himla bra eller hur. Allt för att du enkelt ska kunna sortera och ta med dig ditt (eller andras) skräp när du är ute på äventyr.

”Roll top" för smidig öppning samtidigt som den även gör att du enkelt kan fästa väskan exempelvis på en ryggsäck.

Materialet består av 100% återvunnen polyamid och tyget är Bluesign®-certifierat. Känns logiskt och smart på alla sätt.

Recycling Bag 2.0Även i Blogg

Strumpor från Darn Tough - hur väljer man rätt?
Strumpor från Darn Tough - hur väljer man rätt?

februari 14, 2024 3 minuter att läsa

Läs mer
Merinoull - allt du behöver veta
Merinoull - allt du behöver veta

januari 10, 2024 4 minuter att läsa

Läs mer
Black Hole Duffel - På djupet med de ikoniska väskorna från Patagonia
Black Hole Duffel - På djupet med de ikoniska väskorna från Patagonia

september 24, 2023 3 minuter att läsa

Läs mer