februari 26, 2019 1 minuter att läsa

Om ett plagg används tre gånger så lång tid minskar dess miljöpåverkan med 70% enligt forskningsprogrammet Mistra Future Fashion. För att ett plagg ska kunna fungera så länge behöver kvalitetsfaktorer snarare än inköpspris värderas noga vid inköpstillfället och därefter behöver den underhållas och vårdas på ett bra sätt.

Vindpinad kommer successivt bygga upp sortimentet av miljövänliga produkter för vård och underhåll. Vidare ser vi det som helt logiskt att försöka ge tips och inspirera våra kunder och besökare inom produktvårdandets ädla konst.

Det är en djungel av olika material, alla med sina specifika attribut. Vi ser det som en av våra främsta uppgifter att tillgängliggöra den information som behövs för att du som kund ska kunna hålla efter de produkter som vi tillhandahåller. Meddela därför gärna om det är någon information som saknas eller om du har något knep för produktvård som har fungerat särskilt bra. Vi är en verksamhet som hela tiden vill lära och utvecklas. Dina tips kan också, efter ditt medgivande, komma att bli publicerade tillsammans med ditt namn på vår hemsida eller i nyhetsbrev.

För Vindpinad hör hållbarhet och kvalité ihop. Kvalité och hållbarhet har ett pris som gör att produkterna som vi säljer är dyrare än andra alternativ på marknaden. Om det får dig att överväga produkter av lägre kvalité till lägre pris vill vi tipsa om att istället tänka på priset per användningstillfälle. Produkterna som finns i vårt sortiment är designade och producerade för ett långt liv så förhoppningsvis finner du även att priset per användningstillfälle blir attraktivt.